Nails & Beauty

Wie zijn wij

Ik ben Tessa Bonnet en heb samen met mijn vriend Jens een zoontje Lio. Ons schoonheidssalon zijn wij begonnen uit grote passie om mensen eventjes te doen ontspannen. We vinden het dan ook zeer belangrijk dat onze klantjes hier zich zelf kunnen zijn. Zichzelf 100% kunnen smijten in hun behandeling.

Mijn opleiding was kinderverzorgster, maar ik kon nooit goed mijn ei kwijt in de job. Daardoor zocht ik naar een nieuwe uitdaging en die is schoonheidsspecialiste, nagel- en wimperstyliste geworden. We vinden het zeer belangrijk dat ik kan blijven groeien in mijn vak. Daarom volg ik ook regelmatig nog cursussen om altijd de nieuwtjes te leren kennen.

Bij mij is werkelijk iedereen welkom, van klein tot groot! Mijn bedoeling is om mijn klantje hier te laten buiten gaan met de totaal ervaring. Mooie nageltjes, pijnlijke problemen aan de voeten die opgelost zijn, mooie gekrulde wimpertjes, helemaal ontspannen door de deugddoende massage, de kleintjes hun nagels gelakt voor een leuke gelegenheid. Dit samen met een mooi juweeltje of een klein hebbedingtje en vooral met een lach op hun gezicht is mijn doel van de dag! IEDERE DAG!